Werkplaats

Bij Autocentrum Gennep kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van service en dienstverlening op het gebied van auto-onderhoud. Onze monteurs worden continu bijgeschoold en onze werkplaats beschikt over de meest moderne apparatuur zodat ieder probleem snel en op de juiste manier verholpen kan worden.

 

Onze garage is geschikt voor alle merken, dus u kunt met iedere auto bij ons terecht. Voor bijvoorbeeld onderhoud aan uw auto, een vakantiecheck, diagnose stellen of het vervangen van de distributieriem. Ook voor reparatiewerkzaamheden, een bandenwissel en de APK-keuring bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf en werkplaats erg belangrijk. Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Wilt u snel uw ruitenwisser laten vervangen of heeft uw auto plotseling een lekke band? Op kleine reparaties kunt u rustig wachten in onze wachtruimte – uiteraard onder het genot van een kop koffie - terwijl wij meteen met uw auto aan de slag gaan. Wanneer u uw auto wat langer kwijt bent kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen.