Image

Lease en financieren

Uw nieuwe auto eenvoudig leasen of kopen? Dat kan bij Autocentrum Gennep. Bij ons kunt u eenvoudig leasen, een lening afsluiten of uw nieuwe auto direct aanschaffen. De keuze is aan u.

Financiering
Wilt u een auto kopen, maar heeft u momenteel niet genoeg spaargeld om een nieuwe auto aan te schaffen? Steeds meer mensen geven bij de aanschaf van een auto er de voorkeur aan om de aankoop (deels) te financieren. Daarom willen wij ook op dit gebied onze klanten de beste service verlenen. In samenwerking met Santander financiert u uw auto tegen de best mogelijke condities. Voor een autolening die perfect past bij uw situatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over financiering? Neem dan contact met ons op of klik hier om uw autolening te berekenen.

Leasen
Leasen is dé manier om zowel particulier als zakelijk zorgeloos in een nieuwe auto te rijden. Naast onze allround dienstverlening bieden wij ook overzichtelijke en persoonlijke leasemogelijkheden op maat: financial lease, operational lease en private lease. Wilt u meer informatie over het leasen van een auto? Neem dan contact met ons op.

Private lease
Als particulier uw auto leasen, net als bij een auto van de zaak. Wel zo overzichtelijk, omdat alles in uw vaste maandbedrag zit inbegrepen. Op brandstof en bekeuringen na maakt u geen extra kosten. Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij Autocentrum Gennep voor u opgelost. Naast het plezier van een nieuwe auto kiest u dus voor zekerheid en inzicht in uw vaste lasten.

Operational lease
Met operational lease rijdt u voor een vast bedrag per maand een auto van de zaak. Met alle kosten zoals wegenbelasting, verzekeringen en vervangend vervoer inbegrepen. Ook handig: u heeft voor al uw vragen één aanspreekpunt, Autocentrum Gennep. Ook voor schade of onderhoud.

Financial lease
Met financial lease kiest u als ondernemer voor zekerheid. Tijdens de looptijd gelden niet alleen een vaste afschrijving, maar ook vaste maandelijkse leasetermijnen en géén kilometerbeperkingen. U weet dus precies waar u financieel aan toe bent.

Lease en financieren