Image

Storingsdiagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard of heeft u een ander probleem? Kom dan langs bij CarProf Autocentrum Gennep voor een diagnose. Vandaag de dag beschikt de auto over veel elektronica om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Helaas kan dit ook storingen met zich mee brengen. Mede door de apparatuur die wij tot beschikking hebben, kunnen wij u goed van dienst zijn om de storing uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen. Onze vakkundige monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen zij snel constateren wat er precies mis is en hoe we dit op kunnen lossen. Door langs te komen voor een auto diagnose kan het onnodig vervangen van dure onderdelen worden voorkomen. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt u weer met een gerust gevoel de weg op.

Er brandt een lampje, wat nu?
Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. Dit kan teruggevonden worden in de documentatie van de auto. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.

 

Storingsdiagnose Autocentrum Gennep
Image

 

Wilt u uw autostoring ook laten verhelpen door de experts van CarProf Autocentrum Gennep? Treed dan in contact met ons of plan online uw afspraak.